Alanurmon kyläyhdistys Alanurmo
   

VUODEN 2015 TAPAHTUMAT


Kyläyhdistyksen joulutapatuma keräsi innokkaita lapsia koristelmaan pipareita ja kortteja

Alanurmon kyläyhdistys järjesti askartelutapahtuman Alanurmon koululla lauantaina 28.11. Tapahtumaan osallistui lapsia ja aikuisia, jotka pääsivät askartelemaan joulukortteja sekä leipomaan pipareita. Pipareiden paiston jälkeen lapset saivat myös koristella piparit oman mielensä mukaan.

Tapahtuma oli onnistunut ja kyläyhdistys kiittää kaikkia paikalla olleita.

Tässä muutamia kuvia tapahtumasta:
Kuvat: Kalervo KuikkaKyläyhdistyksen onkikilpailut keräsi hyvin osallistujia jokirannassa

Kyläyhdistyksen onkikilpailut järjestettiin jokirannassa 25.8 ja olivat ne jälleen menestys. Kilpailu päästiin järjestämään hyvässä säässä ja osallistujia riitti runsaasti. Tällä kertaa myynnissä oli myös muurinpohjalettuja jotka menivät hyvin kaupaksi innokkaille kalastajille.
Tässä muutamia kuvia kisoista.
Kuvat: Kalervo Kuikka


Kyläyhdistyksen pääsiäiskokko keräsi väkeä runsaasti

Kyläyhdistyksen pääsiäiskokko keräsi kyläläisiä sekä muitakin katsomaan kokkoa. Makkarakin maistui ja arpojakin meni hyvin kaupaksi. Jälleen kerran sään kanssa oli onni myötä ja kokkoa päästiin nauttimaan poutaisessa kevät säässä. Ainoastaan pelto oli märkä, mutta niihän se on usein tähän vuoden aikaan.

Oli hyvä nähdä, että jälleen kerran kokko keräsi näin paljon väkeä katsomaan kyläläisten kokkoa. Tässä muutamia kuvia kokon rakentelusta sekä poltosta.
Kuvat: Kalervo Kuikka


Sivun alkuun