Alanurmon kyläyhdistys Alanurmo
   

VUODEN 2014 TAPAHTUMAT


Askartalutapahtuma Alanurmon koululla

Alanurmon kyläyhdistys järjesti askartelutapahtuman Alanurmon koululla lauantaina 29.11. Taphtumaan osallistui 28 lasta ja 15 aikuista, jotka pääsivät askartelemaan joulukortteja sekä leipomaan pipareita. Pipareiden paiston jälkeen lapset saivat myös koristella piparit oman mielensä mukaan.

Tapahtuma oli onnistunut ja kyläyhdistys kiittää kaikkia paikalla olleita.

Tässä muutamia kuvia tapahtumasta:
Kuvat: Kalervo Kuikka


Alanurmon kyläyhdistyksen onkikilpailut jokirannassa

Alanurmon kyläyhdistys järjesti onkikilpailut 19.8.2014 jokirannassa. Tämän vuoden tapahtumaanVoittajan on helppo hymyillä, Iisakki Aalto kerääntyi hyvin osallistujia ja vaikka saalis jäi niukaksi tapahtuma oli onnistunut. Sää aiheutti vähän epävarmuutta kisojen onnistumisesta, mutta pieni sade vain piristi kilpailua. Kilpailussa osallistujat oli jaettu kahteen eri ikäluokkaan. Alle 8-vuotiaissa oli kilpailijoita 8 ja yli 8-vuotiaissa 11.
Ensi vuonna on suunnitelmissa järjestää onkikilpailut uudestaan.

Kiertopalkinnon sai Iisakki Aalto isoimmalla kalalla. Kuten kuvasta näkyy on voittajan helppo hymyillä.

Tässä vielä muutama kuva onnistuneesta tapahtumasta.

Kuvat: Kalervo Kuikka ja Juho Kerttula


KOTISEUTUJUHLA
Alanurmon koululla järjestettiin 29.6.2014 kotiseutujuhla sekä Ruha-Alanurmo kyläkirjan julkistamistilaisuus. Tilaisuuteen osallitui 180 vierasta nauttimaan hyvästä juhlasta.
Kirjatoimikunnan puolesta suuret kiitokset juhlien järjestämiseen osallistuneille. Erityinen kiitos keittiön puolella touhunneille.


Alanurmon kyläyhdistys järjesti monen vuoden tauon jälkeen pääsiäiskokon Tervasmäentiellä. Kokolle kokoontui runsaasti väkeä niin kyläläisiä kuin muualtakin saapuneita. Tässä muutamia kuvia kokosta.
Kuvat: Kalervo Kuikka


Sivun alkuun