Viren puulaakipelit


Alanurmon Viren lentopallojoukkue osallistui jälleen puulaakiin (30.4.2016)

Alanurmon Vire keräsi jälleen kerran lentopallojoukkueen ja osallistui Ponnistuksen lenttisnaisten järjestämään lentopallopuulaakiin. Tällä kertaa oli ilmoittautunut miesten sarjaan viisi joukkuetta:
Alanurmon Vire, Ala-Talkkari, Härmä Volley, Honkimäen Herkkupyllyt sekä Kultainen Kakkonen.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Härmä Volley, joka vei pelin suvereenisesti 2-0. Kummankaan erän aikana Vire ei päässyt peliin mukaan Härmä Volley vaikeiden syöttöjen takia.
Toisessa pelissä vastaan asettui Kultainen Kakkonen. Tämän ottelu päättyi Viren 2-0 voittoon. Ensimmäisestä pelistä oppineena ja pienillä kokoonpano muutoksilla peli lähti paremmin kulkemaan.
Kolmannessa ottelussa vastaan asettui Honkimäen Herkkupyllyt, jonka Vire voitti suoraan 2-0.
Neljännessä ja ratkaisevassa ottelussa kultaottelua ajatellen vastaan asettui Ala-Talkkari. Tämä oli Viren kannalta pakko voittaa 2-0, jos halusi päästä kultaotteluun Härmä Volleytä vastaan. Tiukasta pelistä Vire sai kuin saikin väännettyä suoran 2-0 voiton ja näin ollen kultaottelu odotti.
Kultaottelussa vastaan asettui jälleen Härmä Volley, joka ensimmäisessä ottelussa oli vienyt Viren joukkuetta kuin märkää rättiä. Ensimmäinen erä meni selvästi Härmä Volleylle, mutta toisessa erässä Vire taisteli hienosti 25-23 voiton ja näin ottelu eteni ratkaisevaan kolmanteen erään. Kolmannessa erässä taisteltiin tiukasti ihan loppuun asti, mutta Härmä Volley käänsi ottelun voitoksi 2-1.

Vaikka kultaottelu hävittiin tiukasti niin hyvän turnauksen pelasi koko joukkue. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin turnauksiin.

Joukkueessa pelasivat:

Arto Niemelä
Jyrki Niemelä
Juho Kerttula
Jorma Lähetkangas
Jarno Saarenpää
Janne Tynjälä
Arto Maaranen


Alanurmon Viren lentopallojoukkue osallistui jälleen puulaakiin (18.4.2015)

Alanurmon Vire keräsi jälleen kerran lentopallojoukkueen ja osallistui Ponnistuksen lenttisnaisten järjestämään lentopallopuulaakiin. Tällä kertaa osallistujia ei ollut yhtä paljon kuin viime vuonna, mutta pelit saatiin vietyä läpi kunnialla. Joukkueita oli tällä kertaa ilmoittautunut ainoastaan neljä. Tällä kertaa voiton vei Hellanmaa.

Joukkueessa pelasivat:

Arto Niemelä
Jyrki Niemelä
Seppo Ylisaari
Jorma Lähetkangas
Jarno Saarenpää
Ari Salo


Alanurmon Viren lentopallojoukkue osallistui puulaakiin (2014)

Alanurmon Vire keräsi lentopallojoukkueen ja osallistui Ponnistuksen lenttisnaisten järjestämään lentopallopuulaakiin. Joukkue pelasi hyvän turnauksen ja sijoittui kuuden joukkueen tiukassa sarjassa jaetulle kolmannelle sijalle. Joukkue lähti taistelemaan jokaisesta pisteestä ja ei hävinnyt yhtään ottelua suoraan kahdessa erässä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Team Pouttu, joka tiukan väännön jälkeen voitti erin 2-1. Toisessa ottelussa Vire taisteli 2-0 erä voiton Hellanmaasta. Kolmannessa ottelussa Valmet Power kaatui erin 2-0. Neljännessä ottelussa Honkimetsän Herkkupyllyjä vastaan Vire hävisi niukasti erin 2-1. Viimeisessä viidennessä ottelussa Kultaista Kakkosta vastaan Vire voitti hienosti erin 2-0. Ennen tätä ottelua Kultainen Kakkonen ei ollut hävinnyt otteluakaan. Tiukan sarjataulukon kaksi parasta joukkuetta oli Kultainen Kakkonen sekä Team Pouttu, jotka etenivät loppuotteluun. Loppuottelussa Team Pouttu oli parempi Kultaista Kakkosta vastaan ja voitti koko puulaakin.

Joukkueessa pelasivat:

Jorma Nyrhilä (C)
Jorma Lähetkangas
Janne Tynjälä
Juho Kerttula
Arto Niemelä
Seppo Ylisaari
Juha-Matti Nieminen

Alla muutamia kuvia turnauksesta.