Viren hiihtokisat


Viren hiihtokisat Kaaranmännikössä keräsi hyvin osallistujia

Tänä vuonna ei kärsitty, kun Viren hiihtokisat järjestettiin 13.3.2016 Kaaranmännikön kentällä. Kaupungin toimesta oli latu vedetty kentälle ja kaikki innokkaat kisailijat pääsivät hiihtämään hyvässä kelissä. Aivan ei osallitujamäärissä päästy huippu vuosiin, mutta enemmän oli kisailijoita kuin viime vuonna. Tästä on hyvä jatkaa tulevien vuosien koitoksiin.

Kisan tuloksia voi tarkastella tarkemmin täältä.

Tässä muutamia kuvia iloisista hiihtäjistä.

Kuvat: Keijo Ylivinkka


Alanurmon Viren hiihtokisat 

Vireen hiihtokisat järjestettiin Kaaranmännikön kentällä sunnuntaina 8.3.2015. Vaikka kevät on ollut ajoissa ja lumi on paikoin sulannut kovaa vauhtia saatiin Vireen hiihtokisat pidettyä Kaaran kentällä.Vireen hiihtokisat 2015

Kisat saatiin vietyä kunnialla läpi ja tuloksia voi tarkastella täältä.
Kuva: Keijo Ylivinkka


Hiihtokisat järjestettiin Alanurmon koulun maastossa

Alanurmon Viren hiihtokisat pidettiin sunnuntaina 14.3.2010 Alanurmon koululla.
Sarjat: alle 6, 8, 10, 12, 14v. tytöt ja pojat, miehet ja naiset. Tyyli oli perinteinen

Jo vuonna 1958 alkanut kyläperinne sai kannustavan jatkon kun paikalle saapui paljon paikallista hiihtokansaa. Ilahduttavaa oli etenkin uusien alanurmolaisten osalistujamäärä, joka - poikkeuksena moniin muihin kyliin - lisääntyy.

Aurinko paistoi ja lunta oli enemmän kuin tarpeeksi. Yöpakkasta oli lähelle 20 astetta, mutta onneksi sen vaikutus ei enää päivällä tuntunut.

Kuten ennenkin, Viren kisoissa ei puristettu, vaan kisattiin leikkimielellä ja nautittiin mukavasta seurasta ja kauniista talvisäästä.

Hiihtokilpailut 2010
Osallistujat ja tulokset


Alanurmon Viren v. 2009 hiihtomestaruuskilpailut pidettiin hiihtomajalla aurinkoisessa säässä. Lunta oli riittävästi ja ladut loistokunnossa. Kuvia kilpailuista. Klikkaa kuvaa.